5.Activitats sobre Jesús

A continuació et recordo les activitats que has de fer de Religió. Recorda que sempre has de copiar l’encunciat i fer la resposta a la llibreta:

  • Escriu a la llibreta el títol i subtítol de la Unitat Didàctica 3: Es busca. Del Jesús de la història al Crist de la fe. (p. 46)
  • Passa a la llibreta l’esquema conceptual d’aquesta Unitat. (p.47 i apartat 2 del present bloc).
  • Activitat 3.9. de la plana 49.
  • Activitat 3.10. de la plana 50.
  • Has de fer a la llibreta el contorn del mapa de Palestina en temps de Jesús.  El mapa ha d’ocupar la meitat de la llibreta (DinA5 vertical). Et pot servir el mapa de la plana 51 del llibre i els mapes de l’apartat 4 del present bloc. També et pot servir el contorn del mapa que t’indico si cliques aquí. S’ha de fer a mà a la llibreta. No es pot fer imprimint i enganxant. No oblidis de fer la separació entre les regions de Fenícia, Galilea, Iturea, Samaria, Decàpolis, Perea i Judea i Idumea. El mapa no el pintem encara.
  • Has de llegir l’apartat 2.3. L’itinerari de Jesús de les planes 54 i 55 del llibre. A continuació has d’acabar el mapa de Palestina en temps de Jesús. No oblidis de posar les següents poblacions: Natzaret, Cafarnaüm, Samaria (capital), Jerusalem,  Betlem, Betània. També has d’escriure la hidrografia que segueix:  Llac de Galilea o de Tiberíades, riu Jordà, Mar Morta, Mar Mediterrània. Recorda que has d’haver posat els contorns dels diferents territoris (mira el punt anterior). A més, ara ja pots pintar el mapa. Endavant.
  • Mira de respondre a la pregunta 3.24 de la plana 55 del llibre.
  • Respon a la pregunta 3.20 de la plana 55 del llibre. Després busca a la Bíblia el nom dels Dotze i escriu la següent cita completa a la llibreta: Mt 10, 2-4.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s